KRACHT

Studenten Bloem & Styling nodigen je uit voor de jaarlijkse zomerexpo op woensdag 28 juni. Tijdens deze unieke expositieKRACHT als unieke thema van deze avond laten ze met trots hun examenwerk presenteren. Tweede, derde- en vierdejaars studenten (niveau 2, 3 en 4) laten rouwarrangementen, (bruids)boeketten en aanverwant bloemwerk, ruimtelijke objecten en arrangementen zien. De studenten van niveau 4 presenteren hun speciale arrangementen voor bedrijven. Uiteraard zijn de studenten aanwezig om hun werk toe te lichten.

Alle presentaties staan in het teken van kracht en stralen dynamiek, energie, flinkheid, intensiteit, onstuimigheid, pit, sterkte en vermogen uit. Met de spetterende stukken zullen studenten Bloem & Styling iedereen vol overgave verrassen. De expositiestukken staan tussen 18.00 en 21.00 uur opgesteld in de kantine aan de Koggelaan 7 in Zwolle. Uiteraard is de toegang gratis. Parkeren kan eenvoudig achter het schoolgebouw. De locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Groene Welle leidt al jarenlang vakmensen op voor de bloemdesignbranche. Dit jaar zullen ongeveer 25 studenten hun diploma ontvangen en gaan werken in hun droombaan.