Open dag mbo Hardenberg

De Groene Welle in Hardenberg opent woensdag 24 januari 2018 van 14.30 tot 21.00 uur haar deuren voor aankomende mbo-studenten. Met rondleidingen, aandacht voor unieke groene beroepen en een sfeervolle informatiemarkt zetten studenten en docenten alle groene mbo-opleidingen op de kaart.

De Groene Welle in Hardenberg biedt groene mbo-opleidingen, waarin leren met hoofd, hart en handen centraal staan. Wij zorgen er voor dat studenten zich in een veilige en vertrouwde omgeving goed kunnen voorbereiden op een vervolgopleiding of professionele carrière in binnen- of buitenland. In 2016 is de Groene Welle uitgeroepen tot een-na-beste groene onderwijsinstelling van Nederland. Onze studenten waarderen de docenten, lessen, begeleiding en schoolorganisatie positief. Ook de doorstroom naar een vervolgopleiding is goed.

Leerlingen die kiezen voor het groene onderwijs in Hardenberg kiezen voor persoonlijk contact, goede faciliteiten en veel praktijk. De Groene Welle in Hardenberg is een relatief kleine school, maar met goede ict-faciliteiten ten behoeve van het veelal digitale onderwijs, een persoonlijke begeleiding, veel herkenbare praktijksituaties en contacten met het regionale bedrijfsleven.

De Groene Welle organiseert de open dag samen met het Alfa College om zo het mbo-onderwijs in Hardenberg nog beter op de kaart te zetten. Iedereen is welkom tussen 14.30 en 21.00 uur. Kennismaken met het groene-vmbo, een initiatief in samenwerking met het Vechtdal College, kan op woensdag 7 februari 2018 tijdens de open dag van het Vechtdal College.keuzetest mbo

Weet je nog niet welke opleiding je wilt doen? Download onze brochure of volg ons op Facebook. Natuurlijk kun je ook de keuzetest mbo doen.

Meer weten over een opleiding in Zwolle? Bezoek dan de Open dag op vrijdag 2 februari tussen 15.00 – 21.30 uur. Lees meer…