Studiekeuze mbo Hardenberg

Kennis maken met het groene mbo op de locatie Hardenberg! Het kan op donderdag 31 mei tussen 19.00 en 21.00 uur. Naast algemene informatie over de school kunnen bezoekers kennis maken met alle groene mbo-opleidingen van de locatie. De avond is bedoeld voor iedereen die staat voor een keuze voor een vervolgopleiding.

De Groene Welle biedt verschillende, uitdagende opleidingen aan. Denk aan Dierenartsassistent paraveterinair, Veehouderij, Hovenier en Groen, Grond en Infra. Alle opleidingen bereiden goed voor op een toekomstige baan en vanaf het eerst jaar is er al volop aandacht voor de praktijk. Tijdens de Studiekeuze mbo wordt er informatie gegeven over zowel de BOL- als de BBL-opleidingen. In een BBL-opleiding werken studenten vier dagen in de week bij een bedrijf in de groene sector en gaan ze één dag in de week naar de schoolbanken voor theorie, praktijk en overleg.

Studiekeuze mbo biedt een goede kans om vragen te stellen en in gesprek te gaan met docenten van de groene onderwijsinstelling. De avond wordt georganiseerd samen met het Alfa College. Nieuwsgierig welke opleidingen we bieden? Bekijk de brochure!

Wil je weten welke opleiding bij je past? Doe dan de keuzetest mbo. Op een leuke manier kom je er achter wat je voorkeur is.