Studiekeuze mbo Zwolle

Kennis maken met het groene mbo op de locatie Zwolle! Het kan op donderdag 16 november tussen 19.00 en 21.00 uur. Naast algemene informatie over de school kunnen bezoekers kennis maken met alle groene mbo-opleidingen. De avond is bedoeld voor iedereen die staat voor een keuze voor een vervolgopleiding.

De Groene Welle biedt verschillende, uitdagende opleidingen aan. Denk aan Dierenartsassistent paraveterinair, Tuin & Landschap en Teelt & Technologie. Alle opleidingen bereiden goed voor op een toekomstige baan en vanaf het eerst jaar is er al volop aandacht voor de praktijk. Tijdens de Studiekeuze mbo wordt er informatie gegeven over zowel de BOL- als de BBL-opleidingen. In een BBL-opleiding werken studenten vier dagen in de week bij een bedrijf in de groene sector en gaan ze één dag in de week naar de schoolbanken voor theorie, praktijk en overleg.

Dynamisch, bruisend en (!) succesvol

Kies je voor een opleiding in Zwolle? Dan zit je goed. Want de stad Zwolle kan je een mooie studententijd bieden. De stad laat je graag ervaren hoe dynamisch ze is. In Zwolle weten creatieve studenten, innovatieve ondernemers en eigenwijze vrijdenkers elkaar makkelijk te vinden. Op elk gebied. Wij gunnen elkaar kansen en helpen elkaar vooruit. Het maakt Zwolle ook nu nog een van de economische TOP-regio’s van Nederland. Natuurlijk helpt het dat wij makkelijk bereikbaar zijn, maar wij geloven vooral in de kracht van het samen doen. Jij toch ook? Leef je uit in Zwolle! De studententijd is namelijk dé tijd van leren, creëren en je laten inspireren.