Hovenier 3

Informatiebijeenkomst BBL Tuin & Landschap Hardenberg

Gepubliceerd: 08-06-2018

Op dinsdag 26 juni organiseert de Groene Welle in Hardenberg een extra informatiebijeenkomst over de BBL-opleidingen Tuin & Landschap. Tussen 19.30 en 21.00 uur is iedereen van harte welkom die meer wil weten over alle mogelijkheden van deze opleidingen, waarbij leren en werken centraal staat.

In Hardenberg worden de BBL-opleidingen op niveau 2 (medewerker hovenier) en niveau 3 (vakbekwaam hovenier) aangeboden. Aan deze vakmensen hebben bedrijven in de regio grote behoefte.

Bij een BBL-opleiding halen deelnemers via werken en leren hun diploma. Gemiddeld is er één lesdag in de week, de andere dagen heeft de student/deelnemer betaald werk bij een bedrijf in de branche. De opleiding is ook geschikt voor medewerkers die al betaald werk in de branche hebben en zich willen door ontwikkelen naar een hoger niveau.

Studenten die een BOL-opleidingen Tuin & Landschap willen volgen, waarbij ze vier dagen naar school gaan en een dag stage lopen, kunnen terecht in Zwolle of Almelo. De informatiebijeenkomst vindt plaatst bij de Groene Welle in Hardenberg (Parkweg 1a2). Kijk voor meer informatie ook hier

Ga door naar groenewelle.nl

Groene Welle is ZONE college

AOC Oost en Groene Welle zijn samen verder gegaan als Zone.college.

Op onze nieuwe website vind je alles wat je wil weten over ons groene vmbo en mbo.