dierverzorging

Meld je aan voor studieavond alumni Dier

Gepubliceerd: 18-04-2017

Maandag 8 mei organiseert de Groene Welle haar tweede studieavond voor (oud-)studenten Dierverzorging, Wildlife, Dierenartsassistent paraveterinair, Paardensport, Paardenhouderij en Hoefsmid. Met een afwisselend programma kunnen deelnemers kennis maken met elkaar , inspiratie opdoen en informatie uitwisselen. De eerste spreker van de avond is inmiddels ook bekend. Eline Teygeler, mede-eigenaar van Tinley Academie, verzorgt een workshop over de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot honden- en kattengedrag. Aanmelden voor deze avond kan via het speciale Facebookevenement.

De avond start om 18.30 uur en duurt tot circa 21.30 uur. Er staan verschillende activiteiten op het programma. Zo zijn er sprekers, een vogelshow en een informatiemarkt, waar verschillende werkgevers hun vacatures laten zien. De organisatie van de avond ligt in handen van studenten Dierverzorging.

De Groene Welle vindt het belangrijk om ook na een opleiding contact te onderhouden met haar studenten. Daarom organiseert ze voor verschillende opleidingen in diverse settings netwerkavonden voor oud-studenten. We willen zo de relaties met het bedrijfsleven verstevigen, het onderwijs uitbreiden met gastlessen door oud-studenten en huidige studenten een beeld geven van de arbeidsperspectieven van een opleiding.

Ga door naar groenewelle.nl

Groene Welle is ZONE college

AOC Oost en Groene Welle zijn samen verder gegaan als Zone.college.

Op onze nieuwe website vind je alles wat je wil weten over ons groene vmbo en mbo.