Ondernemen in de hippische sector

Gepubliceerd: 01-11-2017

Op donderdag 16 november organiseert de Groene Welle een seminar over ondernemen in de hippische sector. Met twee inspirerende sprekers wil de onderwijsinstelling studenten uit Zwolle en omgeving inspireren en motiveren voor het ondernemerschap.

Hoewel veel voorbeelden tijdens dit seminar uit de hippische branche komen, is de bijeenkomst zeker interessant voor (startende) ondernemers uit andere branches. De tips en trucs van bijvoorbeeld Maaike van Rijn (Ponymanege Equito en Hippisch Ondernemer 2016) zijn ook interessant voor niet-hippische ondernemers en de toelichting op trends in ondernemen door Jan Roelof Meesters (Rabobank) bieden ook genoeg aanknopingspunten.

De bijeenkomst is onderdeel van de Global Entrepreneurship Week (GEW), waarin wereldwijd ondernemerschap centraal staat. Van 13 t/m 17 november worden in Nederland meer dan 100 evenementen georganiseerd. De GEW regio Zwolle organiseert verschillende activiteiten die toegankelijk zijn voor alle studenten in Zwolle. De Groene Welle haakt ook aan bij de GEW, omdat de onderwijsinstelling ondernemerschap hoog op de agenda heeft staan.

Aanmelden voor de bijeenkomst op 16 november kan via onderneem@groenewelle.nl. Het seminar start om 10.00 uur aan de Koggelaan 7 in Zwolle. Inloop vanaf 9.30 uur. Het programma eindigt om 12.00 uur. Kijk voor meer informatie over de Global Entrepreneurship Week op www.gewregiozwolle.nl.

Ga door naar groenewelle.nl

Groene Welle is ZONE college

AOC Oost en Groene Welle zijn samen verder gegaan als Zone.college.

Op onze nieuwe website vind je alles wat je wil weten over ons groene vmbo en mbo.