Hoefsmid 2

Opleiding Hoefsmid Groene Welle één van de 60 unieke opleidingen in Nederland

Gepubliceerd: 23-04-2018

Van veel beroepen weet je wel dat er een opleiding voor is. Bijvoorbeeld voor kapper en schilder. Maar van sommige beroepen ken je de bijbehorende opleiding niet. Soms hebben leerlingen passie voor iets, waarvan hij of zij niet weet dat je er ook je beroep van kunt maken. Daarom heeft SBB een campagne ontwikkeld met de naam ‘Volg je passie, 60 unieke opleidingen’. Het doel van deze campagne is om alle kleinschalige beroepsgroepen en gepassioneerde talenten bij elkaar te brengen. De opleiding Hoefsmid van de Groene Welle is één van deze unieke opleidingen.

Wat wil je later worden? Een vraag die veel wordt gesteld, maar die lang niet altijd makkelijk te beantwoorden is. In Nederland zijn veel unieke opleidingen, waarvan velen het bestaan nog niet weten. En dat is zonde! Daarom heeft SBB een beroepenklikker ontwikkeld. In deze beroepenklikker worden zestig unieke opleidingen in Nederland in de spotlight gezet. Onze opleiding Hoefsmid is één van deze unieke opleidingen. Maar de Groene Welle biedt meer unieke opleidingen aan.

Uniek in Zwolle

Adviseur biobased telen, dierentrainger of houtproduct worden? Het kan met één van de unieke opleidingen van de Groene Welle in Zwolle. Vanuit een goed bereikbare locatie met mooie praktijkruimtes zorgen wij ervoor dat studenten zich goed kunnen voorbereiden op een professionele toekomst in binnen- of buitenland. Wil jij kennismaken met unieke droombanen van bijzondere opleidingen in Zwolle? Bekijk dan hier onze unieke opleidingen.

 

Ga door naar groenewelle.nl

Groene Welle is ZONE college

AOC Oost en Groene Welle zijn samen verder gegaan als Zone.college.

Op onze nieuwe website vind je alles wat je wil weten over ons groene vmbo en mbo.