Studenten Groene detailhandel en Bloem & Styling actief tijdens Kom in de Kas

Gepubliceerd: 06-04-2018
Op zaterdag 7 en zondag 8 april vindt het landelijke evenement Kom in de Kas plaats. Tuinders in heel Nederland zetten hun deuren open voor het publiek om ze kennis te laten maken met de innovatieve ontwikkelingen, gezonde producten en goede werkgelegenheid van de branche. Studenten Bloem & Styling en Groene detailhandel werken mee aan de activiteiten in Erica. Ze zorgen voor een mooie tentoonstellingsruimte en gebruiken hiervoor producten uit de streek. De materialen worden beschikbaar gesteld door de kwekers uit de regio. Voor de studenten is het meewerken een unieke ervaring en een goed leermoment.

De studenten zijn nauw betrokken bij het voorbereiden van de tentoonstelling. Deze studenten werken zo op unieke wijze aan het onderdeel ‘Organiseren en begeleiden van werkzaamheden’ en het onderdeel ‘Ondernemen’. Ze gaan in overleg met de vrijwilligers en maken een ontwerp aan de hand van het jaarthema ‘Wereldwijd’, waarin continenten verbeeld worden.

Benieuwd naar Kom in de Kas en het werk van onze studenten? Bekijk het programma van Kom in de Kas in Erica en kom langs!

Ga door naar groenewelle.nl

Groene Welle is ZONE college

AOC Oost en Groene Welle zijn samen verder gegaan als Zone.college.

Op onze nieuwe website vind je alles wat je wil weten over ons groene vmbo en mbo.