Dierverzorging

Studenten organiseren netwerkavond voor alumni

Gepubliceerd: 07-02-2017

Op maandag 13 februari organiseren studenten van de opleiding Dierverzorging de eerste netwerkavond voor alumni dieropleidingen. Met een afwisselend programma willen ze oud-studenten (maar ook huidige studenten) de mogelijkheid bieden om kennis met elkaar te maken en informatie uit te wisselen. In de voorbereidingen zijn er filmpjes gemaakt, waarbij oud-studenten vertellen over hun huidige (droom)baan. Aanmelden voor de avond kan via de speciale Facebookpagina.

De avond begint om 19.00 uur en tot 21.00 uur staan er verschillende activiteiten op het programma. Zo is er een speeddate, kunnen deelnemers in een workshop hun CV laten checken en wordt er een rondleiding gegeven door de dierverblijven. Daarnaast geeft Christiaan Luttenberg (hoofd dierverzorging in Burgers’ Zoo) een lezing over dierenwelzijn. Na afloop ontvangen de bezoekers een leuke goodybag.

De Groene Welle vindt het belangrijk om ook na een opleiding contact te onderhouden met haar studenten. Daarom organiseert ze voor verschillende opleidingen in diverse settings netwerkavonden voor oud-studenten. We willen zo de relaties met het bedrijfsleven verstevigen, het onderwijs uitbreiden met gastlessen door oud-studenten en huidige studenten een beeld geven van de arbeidsperspectieven van een opleiding.