Kom kennis maken!

Soms is het best moeilijk om een opleidingskeuze te maken. Geen paniek, je bent niet de enige. Gun jezelf de tijd. Prik een datum waarop je je definitieve keuze bepaalt. Probeer het kiezen te zien als iets leuks, iets spannends. En praat er veel over, niet alleen met klasgenoten! Een bezoek aan een open dag helpt ook. We nodigen je van harte uit!

Open dagen

Kennis maken met één van de groene opleiding van de Groene Welle? Kom naar een van onze open dagen of voorlichtingsavonden. We ontmoeten je graag en vertellen je alles over je mogelijkheden.

Groene Welle in Zwolle en Hardenberg biedt verschillende opleidingen, waarin je leert met hoofd, hart en handen. We zorgen er voor dat jij je in een veilige en vertrouwde omgeving goed kunt voorbereiden op een professionele toekomst in binnen- of buitenland. Met een diploma op zak heb je veel mogelijkheden. De groene sector biedt namelijk veel verschillende banen. De vraag naar goed opgeleide mensen met een gezonde kijk op het leven stijgt. De sector is dan ook op zoek naar mensen zoals jij!

Kennis maken vo Zwolle

Helaas, alle voorlichtingsmomenten voor het vo (vmbo-groen en het Groene Lyceum) zijn al geweest. Heb je toch nog vragen? Bel dan (038) 467 11 20 of mail voorlichting@groenewelle.nl.

Kennis maken mbo Zwolle

Donderdag 18 mei 2017 | 19.00 – 21.00 uur
Kennis maken met het groene mbo op de locatie Zwolle! Het kan op donderdag 18 mei tussen 19.00 en 21.00 uur. Naast algemene informatie over de school kunnen bezoekers kennis maken met alle groene mbo-opleidingen. De avond is bedoeld voor iedereen die staat voor een keuze voor een vervolgopleiding. De Groene Welle biedt verschillende, uitdagende opleidingen aan. Denk aan ….  (lees meer)

Kennis maken mbo Hardenberg

Donderdag 1 juni 2017 | 19.00 – 21.00 uur
Kennis maken met het groene mbo op de locatie Hardenberg! Het kan op donderdag 1 juni tussen 19.00 en 21.00 uur. Naast algemene informatie over de school kunnen bezoekers kennis maken met alle groene mbo-opleidingen van de locatie. De avond is bedoeld voor iedereen die staat voor een keuze voor een vervolgopleiding. De Groene Welle …. (lees meer)

Goed voorbereid aan de slag?
Wil je je goed voorbereiden op een van onze open dagen of voorlichtingsavonden? Neem dan alvast een vragenlijstje mee. Denk bijvoorbeeld aan vragen zoals ‘hoe ziet het rooster er uit?’, ‘welke vakken krijg je?’, ‘wat kun je na je opleiding doen?’, ‘hoeveel huiswerk is er?’, ‘waar kan ik stage lopen?’, ‘is het verplicht om een buitenlandse ervaring op te doen?’.  Onze docenten en studenten kunnen al je vragen beantwoorden. Natuurlijk kun je ook deze website gewoon eens bekijken. De foto’s en filmpjes geven je een indruk van de school en opleidingen. We ontmoeten je graag op de Groene Welle! Kijk voor alle evenementen van de Groene Welle ook eens hier of volg ons op Facebook.

Doe een keuzetest!
Natuurlijk kun je ook een van de keuzetesten doen. Op een leuke manier zie je dan wat er bij je past.

VMBO keuzetestkeuzetest mbo