Kosten

Afhankelijk van het leerjaar, niveau en leerweg (BOL of BBL) betaal je jaarlijks een studentenbijdrage. Dit bedrag bestaat uit een verplicht en een vrijwillig te betalen deel. Klik hieronder voor een exact beeld van de studentenbijdrage van de opleiding Tuin & Landschap:

In de toelichting (Zwolle  en Hardenberg) vertellen je hoe de studentenbijdrage is opgebouwd. Vragen? Lees dan eerst het overzicht van de meest gestelde vragen rondom de studentenbijdrage.

In de opleiding maak je ook gebruik van je eigen device (laptop of tablet). Zonder kun je je opleiding eigenlijk niet volgen. Je kunt zelf kiezen welk device je kiest, maar we hebben wel wat tips en aandachtspunten. Lees hiervoor ICT in het groene mbo_januari_2018.

Let op: de studentenbijdrage is een indicatie. De prijzen voor het nieuwe schooljaar kunnen anders uitvallen.

Ben je op 1 augustus 2018 ouder dan 18 jaar? Dan betaal je ook het wettelijk lesgeld. Voor de BOL (alle niveaus) opleidingen was dat €1137,- in het schooljaar 2017/2018. Voor de BBL opleiding niveau 2 betaalde je € 236,- en voor BBL niveau 3 en 4 € 573,-. Als je 18 jaar of ouder bent en je volgt een BOL opleiding, ontvang je van de IB-groep studiefinanciering. Meer informatie hierover vind je op www.duo.nl.

Ga door naar groenewelle.nl

Groene Welle is ZONE college

AOC Oost en Groene Welle zijn samen verder gegaan als Zone.college.

Op onze nieuwe website vind je alles wat je wil weten over ons groene vmbo en mbo.