Inschrijven voor VMBO

Wanneer je naar het voorgezet onderwijs kunt, kun je heel goed kiezen voor de Groene Welle. Onze school is geschikt voor leerlingen die graag breed willen worden opgeleid in een groene omgeving. Iedereen die volgens het onderwijskundig rapport een vmbo-diploma kan halen, kan bij ons een opleiding volgen. Ook als je al in de brugklas of in het tweede van het voortgezet onderwijs zit, kun je overstappen naar ons vmbo-groen.

Inschrijven is eenvoudig
Inschrijven voor een vmbo-opleiding van de Groene Welle loopt via jouw basisschool. Je maakt gebruikt van het inschrijfformulier dat onder meer is toegevoegd bij de Zwolse Scholengids . De gegevens worden door jou (en je ouders/verzorgers) en je basisschool ingevuld. Het ingevulde aanmeldingsformulier stuur je samen met het onderwijskundige rapport voor 15 maart 2018 op naar:

De Groene Welle
t.a.v. de administratie
Postbus 552
8000 AN Zwolle

Het inschrijfformulier kun je ook aanvragen bij de administratie van de Groene Welle. Telefoon (038) 467 11 20 of email info@groenewelle.nl. De brochure van het vmbo-groen kunt u ook hier bekijken.

We vinden het belangrijk dat je een leuke schooltijd hebt en dat deze periode wordt afgesloten met het behalen van een diploma. Bij de toelating kijken we daarom goed naar alle aangeleverde informatie. Bij eventuele vragen nemen we contact op met je ouders/verzorgers of de basisschool. Wanneer uit alle informatie blijkt dat je een vmbo-diploma kunt halen, kun je bij ons een opleiding volgen. Uiteraard gaan we in onze beoordeling uit van de wettelijke criteria.

Wij nodigen jou en je ouders/verzorgers uit voor een kennismakingsgesprek. Na twee kennismakingsdagen begin je dan het nieuwe schooljaar aan de opleiding.

Ga door naar groenewelle.nl

Groene Welle is ZONE college

AOC Oost en Groene Welle zijn samen verder gegaan als Zone.college.

Op onze nieuwe website vind je alles wat je wil weten over ons groene vmbo en mbo.