Groen onderwijs in Zwolle en Hardenberg

De Groene Welle heeft vestigingen in Zwolle en Hardenberg. Hier werken we aan de ontwikkeling van (jonge) mensen tot zelfbewuste, innovatieve en maatschappelijk betrokken individuen, die met passie voor groen blijven werken aan hun (professionele) toekomst. In een veilige en vertrouwde omgeving worden vo-leerlingen en mbo-studenten begeleid door vakkundige medewerkers. Vakmanschap, maatwerk, ondernemendheid en samenwerking spelen in alle opleidingen een rol.

Over ons

Brug naar jouw groene leven 2015-2020Onder de noemer ‘De Groene Welle: jouw brug naar het groene leven’ werken we de komende jaren aan onze organisatie. Met meetbare en inzichtelijke prestatieafspraken laten we zien in welke richting wij ons willen ontwikkelen, waar we voor staan en waar we op kunnen worden aangesproken. En met de ondertitel ‘Het begint bij de student’ laten we zien dat we het toekomstperspectief van onze leerlingen, studenten en deelnemers centraal stellen.

Respect is onze kernwaarde. Alles wat we doen, doen we met respect voor onszelf, voor elkaar, voor elkaars mogelijkheden en met respect voor onze groene omgeving. We stellen vier pijlers centraal: vakmanschap, samenwerking, maatwerk en ondernemendheid. Het leveren van goede kwaliteit (op alle gebieden) blijft de basis en het toekomstperspectief van onze leerlingen, studenten en deelnemers staat altijd centraal. De pijlers en uitgangspunten passen bij onze leerlingen, studenten, deelnemers en onze samenwerkingspartners. Ze geven focus en energie en sluiten goed aan bij ons onderwijs.

Nieuwsgierig naar welke activiteiten wij de komende jaren ontwikkelen en welke ambities wij hebben? Lees dan hier het strategisch uitvoeringsplan 2015-2020. Wilt u uw mening en/of ervaringen met ons delen? Mail dan naar voorlichting@groenewelle.nl.

Ga door naar groenewelle.nl

Groene Welle is ZONE college

AOC Oost en Groene Welle zijn samen verder gegaan als Zone.college.

Op onze nieuwe website vind je alles wat je wil weten over ons groene vmbo en mbo.