Locatie Zwolle

Op de locatie Zwolle bieden wij groen vo-onderwijs en veel mbo-opleidingen. De locatie kenmerkt zich door moderne, frisse en open uitstraling. Op de locatie zijn verschillende praktijkruimtes aanwezig, zoals een kas, trimsalon en techniekhal. In de winkel op de begane grond verkopen studenten mbo diverse groene producten.

Het gebouw oogt groot, maar kan toch kleinschalig worden genoemd. De diverse opleidingen, van vo tot mbo, hebben hun eigen vaste plek in de school. Op de locatie volgen ruim 450 leerlingen een groene vo opleiding en circa 1200 studenten een mbo-opleiding.

Topsportvriendelijk

De Groene Welle is een topsport vriendelijke school. Wanneer een leerling/student naast zijn opleiding een sport beoefend op topsport niveau, kan hij in aanmerking komen voor een topsport traject. Hij kan gebruik maken van extra faciliteiten binnen de opleiding. Denk bijvoorbeeld aan een flexibel lesrooster of voorzieningen om achterstanden weg te werken doordat de leerling/student vaker afwezig is door trainingen en wedstrijden. Om in aanmerking te komen voor een topsport traject moet worden voldaan aan de eisen die vermeld staan op www.topsportoverijsselregiozwolle.nl.

Locatiegegevens De Groene Welle Zwolle

Koggelaan 7
8017 JN Zwolle
Postbus 552
8000 AN Zwolle

tel. (038) 467 11 20
fax (038) 42 23 436
e-mail: info@groenewelle.nl
Download hier de routebeschrijving

Onze hoefsmederij is te vinden aan de Hollewandsweg 15c in Zwolle (8014 BE).
De praktijklessen van de opleidingen Paardenhouderij en Paardensport vinden plaats bij Ruitersportcentrum Zwolle aan de Hollewandsweg 15.