Locatie Zwolle

Op de locatie Zwolle bieden wij groen vo-onderwijs en veel mbo-opleidingen. De locatie kenmerkt zich door moderne, frisse en open uitstraling. Op de locatie zijn verschillende praktijkruimtes aanwezig, zoals een kas, trimsalon en techniekhal. In de studentenwinkel op de begane grond verkopen mbo-studenten diverse groene producten.

Het gebouw oogt groot, maar kan toch kleinschalig worden genoemd. De diverse opleidingen, van vo tot mbo, hebben hun eigen vaste plek in de school. Op de locatie volgen ruim 450 leerlingen een groene vo opleiding en circa 1200 studenten een mbo-opleiding.

Topsportvriendelijk

De Groene Welle is een topsport vriendelijke school. Wanneer een leerling/student naast zijn opleiding een sport beoefend op topsport niveau, kan hij in aanmerking komen voor een topsport traject. Hij kan gebruik maken van extra faciliteiten binnen de opleiding. Denk bijvoorbeeld aan een flexibel lesrooster of voorzieningen om achterstanden weg te werken doordat de leerling/student vaker afwezig is door trainingen en wedstrijden. Om in aanmerking te komen voor een topsport traject moet worden voldaan aan de eisen die vermeld staan op www.topsportoverijsselregiozwolle.nl.

Locatiegegevens Groene Welle Zwolle

Koggelaan 7
8017 JN Zwolle
Postbus 552
8000 AN Zwolle

tel. (038) 467 11 20
fax (038) 42 23 436
e-mail: info@groenewelle.nl
Download hier de routebeschrijving

Onze hoefsmederij is te vinden aan de Hollewandsweg 15c in Zwolle (8014 BE).
De praktijklessen van de opleidingen Paardenhouderij en Paardensport vinden plaats bij Ruitersportcentrum Zwolle aan de Hollewandsweg 15.

Zwolle, jouw stad om te groeien!

Je studententijd is een bijzondere tijd. Dynamisch, bruisend en (!) succesvol. De tijd van leren, je laten inspireren en nieuwe mensen leren kennen. Je thuis voelen en nieuwe uitdagingen aangaan. Door bijvoorbeeld de Bruisdag, voel je je snel thuis in Zwolle. Een perfecte manier om kennis te maken met alles wat Zwolle als jouw studentenstad te bieden heeft. Leef je uit in Zwolle!

Zwolle is een dynamische Hanzestad. En die dynamiek voel je; lekker rondstruinen, hapje eten, terrasje pakken, naar de bios, shoppen of uitgaan. Het kan allemaal in Zwolle! Ook op cultureel gebied valt er veel te beleven in Zwolle. Wat dacht je van het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland, bekende namen in de Zwolse theaters, concerten en dance-events?

Er zijn veel succesvolle bedrijven in Zwolle gevestigd, die mooie stageplekken aanbieden. Bij deze bedrijven kun je werken aan uitdagende opdrachten en waar je afstudeert op vernieuwende projecten. Grote kans dat je hier blijft hangen voor een baan.

Kortom: Zwolle is en stad met veel opleidingen, goede onderwijsvoorzieningen, veel studenten én een bruisende binnenstad. Alles voor een echte studentenstad!

Student over deze opleiding

Zwolle heeft het!

Zwolle heeft het!

Een bruisende binnenstad, excellent onderwijs en een economische topregio! Alles om jou te laten groeien.

Ga door naar groenewelle.nl

Groene Welle is ZONE college

AOC Oost en Groene Welle zijn samen verder gegaan als Zone.college.

Op onze nieuwe website vind je alles wat je wil weten over ons groene vmbo en mbo.