Carpe Canem

Carpe Canem is de trimsalon van de Groene Welle. In deze trimsalon werken studenten die gekozen hebben voor het keuzedeel Dierentrimmer onder begeleiding van een gediplomeerde trimster. Met dit keuzedeel maken de studenten kennis met het vak trimmen, en kunnen zo hun vaardigheden verbeteren.

Bij Carpe Canem zijn alle hondenrassen welkom.  Jong, oud, groot, klein, rashond of kruising; wij behandelen alle honden met hetzelfde enthousiasme. De behandeling kan variëren van wassen, plukken, knippen en nog veel meer. Ook behandelen wij katten, cavia’s en konijnen.logo carpecanem

Klant is koning!

Natuurlijk kunnen wij de officiële trimschema’s handhaven, maar uiteraard spelen wij ook in op uw wensen. In overleg kijken we wat de mogelijkheden zijn. Heeft u geen idee wat er met uw hond moet gebeuren? Dan geven wij u graag advies over een gepaste behandeling!

Afspraak maken

Via e-mail trimsalon@groenewelle.nl kunt u een afspraak maken. Ter plekke bespreken we samen welke behandeling uw hond krijgt. Eventuele bijzonderheden van uw hond horen wij graag. Zo kunnen wij hier rekening mee houden. Vervolgens spreken we een tijdstip af wanneer u uw hond weer kunt ophalen. Houdt u er rekening mee dat het wat langer kan duren dan bij een reguliere trimsalon. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw hond zijn behoefte kan doen en tussendoor even zijn poten kan strekken in onze buitenkennel.

Nieuwsgierig naar onze werkwijze en de trimsalon? Bekijk dan hier de fotoreportage. Voor vragen kunt u ons altijd mailen op trimsalon@groenewelle.nl. Uiteraard kunt u ook langskomen in de trimsalon. Wij hopen u en uw hond snel te ontmoeten in Trimsalon Carpe Canem!

Carpe Canem is geopend op
maandag van 10.00 – 15.30 uur en dinsdag van 9.00 – 15.30 uur.

Carpe Canem is gevestigd aan de Koggelaan 7 (8017 JN) Zwolle. Carpe Canem is onderdeel van de Groene Welle in Zwolle. U kunt gratis parkeren op het terrein van de Groene Welle.