Uniek in Zwolle

Adviseur biobased telen, dierentrainer of houtproducent worden? Het kan met één van de unieke opleidingen van de Groene Welle in Zwolle. Vanuit een goed bereikbare locatie met mooie praktijkruimtes zorgen wij ervoor dat studenten zich goed kunnen voorbereiden op een professionele toekomst in binnen- of buitenland. Dus maak met onderstaand kwartetspel snel kennis met unieke droombanen van bijzondere opleidingen in een bruisende studentenstad!

 

TEELT & TECHNOLOGIE

Werk je op een bedrijf in de tuinbouw-, boomkwekerij of foodsector? Dan ben je een echte vakman met liefde voor het product. Of het nu bomen, bloemen, planten, groenten of fruit zijn; jij zorgt voor een goed, duurzaam en gezond product.

GROENE DETAILHANDEL

Het is een heel verantwoordelijke klus; een bedrijf zoals een tuincentrum of een groothandel draaiende houden. Je weet alles van je koopwaar en zorgt voor tevreden klanten.

WILDLIFE

Werken met wilde dieren in gevangenschap, zoals olifanten, reptielen, vogels en vissen, is geen dag hetzelfde. Je kunt in bijzondere situaties terecht komen. Soms help je gestrande dieren of verzorg je wilde dieren in een noodopvang.

HOEFSMID

Werken met paarden, mensen en gereedschap. Jij doet niets liever! Jouw dag bestaat uit klanten bezoeken, smeden, bekappen en beslaan. Het is hard werken, maar dat vind jij niet erg. Je weet waar je het voor doet: het welzijn van de paarden.

BOS- EN NATUURBEHEER

In het bos- en natuurbeheer ben je altijd bezig. Elke dag kent verschillende werkzaamheden. Van aanleg en onderhoud tot plannen en begeleiden van werkzaamheden in het bos en op natuurterreinen.

SPORTVISSERIJ & WATERBEHEER

Nederland is een echt waterland en kent miljoenen sportvissers. Werk genoeg dus voor iedereen die professioneel aan het werk wil in de sportvissector. Je hebt verstand van hengels, vissoorten en verantwoord natuur en waterbeheer.

WAAROM ZWOLLE?

Je studententijd moet onvergetelijk worden. Dynamisch, bruisend en (!) succesvol. Je wilt gekend worden én anderen kennen. Je thuis voelen, maar ook nieuwe uitdagingen aangaan. Het is dé tijd van leren, creëren en je laten inspireren. Daarom kies je voor Zwolle. En met de moderne locatie van de Groene Welle heb je ook alle faciliteiten binnen handbereik. Veel praktijklocaties, betrokken docenten, veel contacten met bedrijfsleven en aandacht voor internationale activiteiten. Daarom kies je ook voor Zwolle!

 

Ga door naar groenewelle.nl

Groene Welle is ZONE college

AOC Oost en Groene Welle zijn samen verder gegaan als Zone.college.

Op onze nieuwe website vind je alles wat je wil weten over ons groene vmbo en mbo.